06 22876223
info@edithdevries.nl

Waarom een VA?

Bespaar jezelf tijd en geld

Een Virtual Assistant (VA) is een zzp’er die andere ondernemers op afstand ondersteunt in hun werkzaamheden. Hierbij gaat het om werkzaamheden waar de ondernemer geen tijd voor heeft, niet de juiste expertise voor bezit of het niet fijn vindt om te doen. Door het inzetten van een VA heb je meer tijd om je te richten op de dingen waar je goed in bent en ervoor te zorgen dat je bedrijf blijft groeien.

Door gebruik te maken van een VA bespaar je tijd, je genereert meer omzet en je kunt meer balans vinden tussen werk en privé. De VA werkt voornamelijk op afstand (online, vanuit huis of een flexplek), maar wanneer nodig, is op locatie natuurlijk ook mogelijk.

Door het uitbesteden van werkzaamheden die noodzakelijk zijn maar veel tijd en energie kosten, hou je zelf meer tijd over voor het opbouwen van je bedrijf en het binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten. De investering in een VA verdient zich dan zelf terug.

Wanneer schakel je een VA in?

Breng in kaart welke werkzaamheden je teveel tijd kosten

Schat in hoeveel uren per maand deze werkzaamheden je kosten

Bepaal welke werkzaamheden je wilt uitbesteden

Direct voordeel

Een VA levert je direct voordeel op.

MEER TIJD

Je hebt meer tijd voor taken die direct bijdragen aan de groei van je bedrijf. De tijd die je bespaart kun je besteden aan (nieuwe) klanten, hetgeen veel meer oplevert dan de kosten voor een VA.

MEER FOCUS

Door meer tijd over te houden, ontstaat er meer focus en ruimte voor inspiratie.

GEEN HOGE KOSTEN

Geen hoge (loon)kosten zoals bij het aannemen van een medewerker.

BALANS

Je herstelt je balans tussen werk en privé.Een VA levert je tijd en geld op

Voor een paar uur per maand kun je al een VA inschakelen, wanneer het voor jou uitkomt. Voor zowel structurele als voor tijdelijke werkzaamheden (bijv. projecten). Dit is afhankelijk van de hoeveelheid taken die je wilt uitbesteden.

Ik bied ondersteuning aan op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied. Dit bespreken we in een oriënterend gesprek en we gaan samen bekijken waar ondersteuning bij nodig is.

Uiteindelijk levert een VA je tijd en geld op waardoor je met je bedrijf kunt groeien waar je naar toe wilt.

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?