06 22876223
info@edithdevries.nl

Referenties

Wat kun je van mij als virtual assistant verwachten?

Ruim 18 jaar heb ik veel werkervaring opgedaan bij verschillende organisaties en bedrijven. Ik heb ervaring opgedaan op administratief, secretarieel, organisatorisch en logistiek gebied. Hierbij heb ik met veel mensen samengewerkt en goede relaties opgebouwd. Al deze werk- en levenservaring neem ik mee in mijn eigen bedrijf als virtual assistant | support with a smile.

Wat zeggen zij over mij? Zodat jij weet wat je van mij als virtual assistant kan verwachten.

LATEN WE KENNISMAKEN
Online ondersteuning door een virtual assistant op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied. Jouw eigen personal online assistant.

Edith is een enthousiaste, mensgerichte spin-in-het-web en veelkunner. Ik heb bijna tien jaar nauw met haar samengewerkt in mijn tijd als senior communicatieadviseur bij ArtEZ. Zonder haar werd alles echt lastiger! Edith is secretarieel, financieel en administratief goed onderlegd. Ze is ook sterk in het maken en bewaken van planningen. Veel belangrijker nog is dat zij proactief is en met je meedenkt.

Inge Westerdijk

Manager Marketing & Communicatie Hogeschool Aeres

Zelfstandig werken of participeren in een team; Edith kan het allebei. En op een prettige manier. Door haar betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel kun je met een gerust hart zaken aan haar overlaten. Edith zorgt dat het gebeurt en onderneemt adequaat actie wanneer iets tóch mis dreigt te gaan. Edith in drie woorden? Collegiaal, opgewekt en betrouwbaar; afspraak is afspraak, daar kun je van op aan!

Els van Westrienen

WhatEls – Communicatie & organisatie

Edith is voor mijn praktijk vaak de reddende engel.
Haar ondersteuning en advies o.a. op het gebied van administratie, social media en planning zijn voor mij een opluchting.
Door haar deskundige manier van werken kan ik met een gerust hart werkzaamheden aan Edith overlaten zodat ik me kan focussen op de dingen waar ik echt blij van word en dat is werken ín mijn praktijk.
Het is fijn om met Edith samen te werken. Ze is flexibel, werkt gedegen en heeft kennis van zaken.
Door haar humor en spontaniteit ben je verzekerd van support with a smile!

Kitty van Ditshuizen Energetische Praktijk Kitty
Kitty van Ditshuizen

Energetische Praktijk Kitty