06 22876223
info@edithdevries.nl

Tarieven

Flexibel inzetbaar 

Bij een Virtual Assistant heb je niet te maken met vaste kosten zoals salariskosten, pensioenkosten, sociale lasten. Daarnaast bespaar je ook kosten voor een werkplek. Een VA is flexibel inzetbaar.

De werkzaamheden die ik uit handen neem kunnen dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse taken zijn. Eenmalig (specifieke opdracht zoals basis op orde brengen, projecten, events etc) of terugkerende zaken, en dit kan al vanaf 1 uur per week.

Je betaalt alleen voor effectief gewerkte uren. Je schakelt een VA in voor precies het aantal uur dat je nodig hebt aan ondersteuning voor je onderneming, van een paar uur per maand tot meerdere uren per week. Er is de mogelijkheid om per uur, per strippenkaart of via een abonnementsvorm te betalen. Alle bedragen zijn excl. btw.

Het oriënterende gesprek waarin we kennismaken en kijken wat ik voor jou kan betekenen is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Uurtarief

Kun je nog geen inschatting maken van de benodigde uren maar wil je wel direct ondersteuning hebben? Dan kies je voor het uurtarief. Per opdracht ontvang je een gedetailleerde offerte. Mijn standaard uurtarief is € 65,- per uur excl. btw.

START NU

Strippenkaart

De strippenkaart is handig wanneer je als ondernemer flexibel wil blijven en nog niet precies weet hoe vaak en hoe lang je mijn hulp nodig hebt. Een strippenkaart is beschikbaar vanaf 5 uur en is 6 maanden geldig. Dit geeft jou de tijd om het werk door mij te laten uitvoeren wanneer het jou uitkomt. 

SUPPORT
BASIS

€312,50

  • 5 strippen
  • 1 uur per strip
  • 12 maanden geldig (ongebruikte uren vervallen)

Alle prijzen zijn excl. btw

START NU

Abonnement

Als je op zoek bent naar structurele (vaste) ondersteuning, dan kies je voor een maandelijks abonnement. Bij een maandabonnement heb je een gegarandeerd aantal uur. Varianten die mogelijk zijn:

VA BASIS

€460,-

per maand

  • 8 uur per maand
  • minimaal 3 maanden
  • 1 maand proefperiode
  • maandelijkse facturering & betaling (vooraf)
  • het pakket wordt iedere maand automatisch verlengd

Abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, mits schriftelijk opgezegd op uiterlijk de 15e van de voorgaande maand.

Alle prijzen zijn excl. btw

START NU

Interim en freelance opdrachten

Voor interim (freelance) opdrachten en opdrachten met betrekking tot inzet projecten is de prijs op aanvraag via een vrijblijvende offerte.

Online ondersteuning door een virtual assistant op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied. Jouw eigen personal online assistant.