06 22876223
info@edithdevries.nl

Moneybird

Makkelijk en snel

Zie jij er iedere week weer tegenop om je administratie bij te werken? Schuif je het voor je uit en aan het einde van het kwartaal moet je alles nog bijwerken en kom je er niet meer uit? Of verstuur jij je facturen nog via Word/PDF en hou je alles bij in Excel-overzichten? 

Hoe fijn zou het zijn als je alles op één plek hebt staan, het makkelijk bij te houden is en je bijna geen tijd kost én je hebt ook nog eens inzicht in je financiële situatie van je bedrijf. 

Dan is Moneybird echt een aanrader! Moneybird is een digitaal boekhoudprogramma dat zeer makkelijk in gebruik is en erg overzichtelijk. Het programma is gebruiksvriendelijk, werkt snel en je gaat boekhouden zelfs leuker vinden. 

Moneybird

Waarom Moneybird?

Het boekhoudprogramma Moneybird is er voor iedereen. Ondernemers kiezen voor Moneybird omdat het gebruiksvriendelijk is, snel werkt en je meer plezier laat beleven aan je boekhouding.
Met Moneybird heb je je complete boekhouding op 1 plek.

Alles in één pakket

Al jouw verkoopfacturen en inkoopfacturen op één plek. Daarnaast een koppeling met jouw bank zodat de banktransacties zichtbaar zijn in jouw administratie en gekoppeld worden aan de betreffende factuur. En ieder kwartaal kun je heel makkelijk elektronisch via Moneybird je btw-aangifte versturen.

Bespaar tijd

Makkelijk in gebruik en zowel via pc, tablet en app overal te gebruiken. Losse bonnetjes via de app op je telefoon meteen in jouw administratie uploaden. 

Altijd inzicht in jouw bedrijf

Door je financiële administratie in één boekhoudprogramma bij te houden, kun je door middel van rapportages op ieder moment van de dag zien hoe jouw bedrijf ervoor staat. Door middel van dit inzicht en overzicht kun je acties ondernemen voor de groei van jouw bedrijf.

Professionele uitstraling

Je verstuurt jouw verkoopfacturen in jouw eigen huisstijl. Je klanten ontvangen een gepersonaliseerde e-mail inclusief de factuur. Door middel van het instellen van een workflow houdt Moneybird in de gaten of je facturen op tijd betaald worden en dat jouw klanten op tijd een herinnering ontvangen. 

Erkend Moneybird adviseur

Veel ondernemers die met Moneybird werken verzorgen de boekhouding en bijbehorende aangifte zelf. Als je weet wat je doet kan dat in Moneybird goed. Maar niet alle ondernemers hebben de juiste kennis en ervaring met boekhouden. Als Erkend Moneybird-adviseur kan ik jou ondersteunen en verder helpen bij het opzetten van jouw administratie. Als Erkend Moneybird-adviseur ken ik het boekhoudpakket goed en heb ik al meerdere ondernemers hierbij geholpen.

MONEYBIRD ADVISEUR

Aan de slag met Moneybird

Wil je aan de slag met een online boekhoudprogramma en heb je hier wat extra (opstart)hulp bij nodig? Of gebruik jij Moneybird al maar haal je er nog niet alles uit wat mogelijk is? Ik kan je als volgt helpen.

Opzet en inrichting van jouw administratie

De opzet en inrichting van jouw nieuwe Moneybird administatie. We richten samen jouw administratie in en geef ik uitleg hoe alles werkt. Daarna kun je zelf aan de slag.

100% optimaal gebruik maken van Moneybird

Gebruik je al Moneybird maar weet je niet zeker of je het 100% optimaal gebruikt? Ik kan samen met jou jouw hele administratie doorlopen of alles goed is ingericht. Wat nog niet goed is ingericht meteen goed op te zetten en tips en tops geven. Hierna kun jij met een gerust hart weer verder wetende dat alles klopt.

Moneybird compleet inzetten

of gebruik je al Moneybird voor het versturen van je facturen, maar maak je nog niet gebruik van de andere onderdelen? Of heb je het idee dat het niet goed gaat? Samen met jou gaan we dit oppakken, goed inrichten, bijwerken en ik geef je uitleg over hoe alles werkt.

Volledige ondersteuning administratie

Het kan ook goed zijn dat administratie helemaal niet je ding is. Je hebt je Moneybird boekhouding helemaal opgezet, alles loopt goed, maar je stelt het steeds weer uit om alles goed bij te houden omdat je het niet leuk vindt of je bent er niet goed. Of misschien heb je het zo druk met jouw bedrijf omdat het storm loopt en je merkt dat je niet meer toekomt aan jouw administratie. Ook hier kan ik bij helpen.

Start nu gratis met Moneybird

Ben je nieuwsgierig of Moneybird het juiste boekhoudprogramma voor jou is? Hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt? Probeer het dan 120 dagen gratis uit (i.p.v. 60 dagen) via mijn speciale link. Vraag deze nu aan zodat je meteen kan starten. 

120 DAGEN GRATIS MONEYBIRD