06 22876223
info@edithdevries.nl

Over mij

Balans en vrijheid

Naast mijn passie om mensen te helpen en te inspireren bij het creëren van meer rust, ruimte en focus, vind ik het ook belangrijk om zelf een goede balans in mijn leven te hebben. Vrijheid om mijn eigen tijd in te delen en de dingen te doen waar ik van hou. Ik hou van dieren, ik hou van de natuur en buiten zijn. Hier kan ik optimaal van genieten. Ik hou van reizen en het genieten van verschillende landen en ervaren van verschillende culturen. Ik ben gek op lezen en vind persoonlijke ontwikkeling heel erg belangrijk. In deze ontwikkeling is spiritualiteit een heel belangrijk onderdeel voor mij. Dit heeft mij gebracht naar waar ik wil zijn. Ik ben blij dat ik mijn passie heb ontdekt en dat ik dat kan uitdragen in mijn bedrijf.

Virtual Assistant

Ik heb ervoor gekozen om te gaan werken als virtual assistant zodat ik mijn kwaliteiten en ervaring voor meerdere mensen kan inzetten. Ik heb in 18 jaar tijd veel ervaring opgedaan op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied. 

In mijn privéleven ging ik steeds meer mensen helpen met opruimen, ruimte creëren, financieel inzicht geven en ik vond het leuk om als sparringpartner te fungeren. Men was blij met mijn hulp en het resultaat en dat gaf mij weer energie. De kriebel om voor mezelf te gaan starten zodat ik kon gaan doen waar ik goed in ben en blij van word, werd steeds sterker.

Alle puzzelstukjes begonnen op zijn plek te vallen en hierdoor werd Edith de Vries – Virtual Assistant | Support with a smile een feit.

WAAROM EEN VA?

Mijn kwaliteiten

Als professional in mijn vakgebied kan ik jou verder helpen bij de groei van jouw bedrijf. Doordat ik een goede luisteraar ben en daarnaast sensitief pak ik snel de pijn-/knelpunten op waar jij tegenaan loopt. Dit zet ik om naar een actieplan (oplossingen) om ervoor te zorgen dat deze zaken opgepakt worden en op orde zijn. Ook kan ik als sparringpartner meekijken naar wat er extra nodig is, zodat jij je 100% kan focussen op jouw business. Ik ben enthousiast, proactief, servicegericht, secuur en leergierig. En dat alles met een vleugje humor en een grote glimlach erbij.

MEER FOCUS OP JOUW BUSINESS